U narednoj godini „Holiday on Ice“ gostovaće sa predstavom „Veruj“ („Believe“) od 12. januara do 22. januara 2017. godine u Beču u Gradskoj hali („Wiener Stadthalle“) U pitanju je moderna produkcija priče o Romeu i Juliji, priče o jedinoj pravoj ljubavi. „Holiday on Ice“ oduševljava publiku sa inovativnom tehnikom, raznobojnim kostimima i neobičnom koreografijom. Sve njihove predstave prikazuju spoj vrhunskih klizačkih i akrobatskih sposobnosti.

Povezana vest:  Zašto se mali princ zove baš Džordž Aleksandar Luis?

„Holiday on Ice“ je proslavio svoju premijeru 25. decembra 1943. godine u jednom hotelu u Toledu u američkoj državi Ohajo. Od tada je prerastao u najuspešniju predstavu na ledu svih vremena. „Holiday on Ice“ se može pohvaliti sa 328 miliona gledalaca, 5 Ginisovih rekorda kao što je najduži rotirajući čovečiji točak na ledu, gostovanjima na svim kontinentima i jednom spektakularnom predstavom godišnje.

Povezana vest:  Akcija dobrovoljnog davanja krvi u nedelju 21.avgusta u Delta Cityju

Karte za predstavu u Beču nalaze se u pretprodaji, a cene karata se kreću od 25 evra. Popusti su obezbeđeni za decu do 15 godina starosti, penzionere i decu do 6 godina starosti ukoliko sede roditeljima u krilu. Ulaznice istovremeno važe i kao karte za gradski prevoz.

PHOTO: Stage Entertainment Touring Productions, MorrisMacMatzen