Najveći sajam venčanja u Austriji „Trau dich“ („Venčaj se“) održava se od 20. do 22. januara u Beču. Na 8.000 m2 budući mladenci i svi zainteresovani moćiće da se informišu o najnovijim trendovima na temu venačanja.

Na sajmu će se predstaviti više od 250 izlagača, koji će ponuditi kako robu tako i usluge. Od venčanica, preko odela za muškarce, tradicionalnih nošnji za venčanje, najneobičnijih torti, cipela, prstenja, dekoracije, muzičkih bendova do lokacija.

Povezana vest:  DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI” NAJVEĆI BROJ KLIZAČA DO SADA

U Beču nije obavezno da se opštinsko venčanje obavlja u opštini, već mladenci mogu da odaberu i neku od brojnih atraktivnih lokacija u gradu. U ponudi je venčanje na brodu, katamaranu „Twin City Liner“, u nekom od bečkih muzeja, na primer u kući Mocarta (www.mozarthausvienna.at) u Jevrejskom muzeju (www.jmw.at). Tu je i idilična, bajkovita atmosfera i zelena oaza u umetničkoj kući „Kunst Haus Wien“ sa muzejom „Hundertvaser“ (www.kunsthauswien.com).

Povezana vest:  Kongresi u Beču oborili rekorde

Sudbonosno „Da“ se u Beču može izgovoriti i u „Kući muzike“ kao i u bečkoj koncertnoj dvorani „Wiener Stadthalle“. Dvorac Laksenburg sa istorijskim građevinama i velikim parkom nudi jedinstven ambijent za najromantičniji dan u životu.

PHOTO: 2017 Brautinfo