Od ponedeljka, 6. februara širom Srbije u prodaji će se naći „Janin kalendar“ koji je Jana Dačović pripremila u saradnji sa Lagunom. To će biti i povod da se naša najpoznatija mlada Jutjub zvezda sretne sa svima koji je podržavaju i prate njen rad.

Jana će u ponedeljak, 6. februara od 16 sati premijerno biti u Beogradu u Delfi knjižari u SKC-u gde će potpisivati svoj kalendar, a evo i rasporeda druženja sa Janom do kraja februara:

  1. februar u 11 sati, Delfi knjižara u Big Shopping centru, Novi Sad
  2. februar u 12 sati, Delfi knjižara „Branko Ćopić“, Kraljevo
  3. februar u 11 sati, Delfi knjižari u Stop Shopu, Niš
Povezana vest:  Beč: konkurs za kreativce otvoren do 30. juna

Ukoliko pratite Janine snimke, znate da se trudi da sve dobro isplanira i organizuje. Ideju o svom idealnom planeru pretočila je u stvarnost i napravila najbolji planer-kalendar za 2017. godinu.

Janin kalendar počinje 14. februara. Zašto?

„Imala sam ideju da ovime obeležimo Dan zaljubljenih. Tokom proteklih godina pružali ste mi ogromnu podršku i ljubav i 14. februar je dan kada ćemo to da proslavimo. Da napomenem – slavimo i moj rođendan koji je istog dana. Svi datumi su se poklopili. Nadam se da vam se dopada ovo što sam pripremila za vas“, istakla je Jana.

Povezana vest:  SENZACIONALNI ZMAJ RAZBIO JE MONOTONIJU ULICE NA VRAČARU

„Janin kalendar“ od 6. februara možete pronaći u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca. Cena kalendara je neverovatnih 599 dinara, ali članovi Laguninog kluba čitalaca mogu iskoristiti svoj članski popust, količinski, kao i popust od 10% na nove naslove.

Slikajte se sa svojim primerkom ovog kalendara i podelite ga sa Janom na društvenim mrežama sa haštagom #janinkalendar.

Povezana vest:  Kako zaista funkcionišu slot aparati i mašine?