kalemegdanZatvaranje pojedinih ulica u Beogradu zbog radova

 

Ekipe „Beograd puta“ počele su radove na rekonstrukciji Mišarske i Ulice Koče kapetana na Vračaru, zbog čega će biti potpuno zatvorene za saobraćaj do 31. avgusta, saopštilo je danas to javno preduzeće. Te ulice će, po završetku radova, biti zone usporenog saobraćaja, što je potpuno novo rešenje za ulice u Beogradu.

Povezana vest:  NOVO: NIVEA pirinčani piling

U Mišarskoj ulici u toku je uklanjanje trotoara i izrada nove kolovozne konstrukcije, a u Ulici Koče kapetana u toku je polaganje kablova za novu javnu rasvetu i zamena stare vodovodne mreže. U tim ulicama kolovoz, parking mesta i pešačke površine biće u potpunosti u istoj ravni i popločani. Trotoari će ukrasnim stubićima biti odvojeni od kolovoza, a parkinzi označeni posebnom bojom.

„Beograd put“ je najavio još da će se u naredne četiri noći, u periodu od 23 do 5 časova ujutro, izvoditi radovi na zameni asfalta u Bulevaru despota Stefana. Večeras će se raditi na delu od Ulice Džordža Vašingtona do Cetinjske, a naredne tri noći u nastavku do Ulice braće Jugovića. Tokom izvođenja radova ti delovi ulice biće zatvoreni za saobraćaj, navedeno je u saopštenju.

Povezana vest:  Društvene igre mogu očuvati normalnu funkciju mozga