Jana Dačović je puna četiri sata potpisivala svoj kalendar i družila se sa Beograđanima u ponedeljak, 6. februara u knjižari Delfi SKC.

Mlada Jutjub zvezda Jana Dačović promovisala je svoj kalendar za 2017. godinu i družila se sa više od 1000 fanova koji su strpljivo čekali u redu za potpis. Jana je obećala da neće otići iz SKC-a dok svima na potpiše kalendar i ne slika se sa onima koji to žele. Divno druženje sa fanovima trajalo je puna četiri sata, a mnogobrojni obožavaoci su doneli i poklone za mladu zvezdu.

Povezana vest:  Akcijom zaposlenih kompanije Carlsberg Srbija Čelarevo postalo bogatije za 350 novih sadnica

Slikajte se sa svojim primerkom ovog kalendara i podelite ga sa Janom na društvenim mrežama sa haštagom #janinkalendar.

Ako niste sebi obezbedili primerak Janinog kalendara, onda požurite u najbližu knjižaru Delfi ili Lagunin klub čitalaca. Zajedno sa Janom organizujte 2017. godinu. Zavirite u Janin čudesni kalendar i družite se sa svojom omiljenom Jutjub zvezdom koja će vam svojim šarmom i idejama ulepšati godinu.

Povezana vest:  Erupcija gejminga, zabave i smeha ovog vikenda na Games.conu!

Janin kalendar počinje 14. februara. Zašto?

„Imala sam ideju da ovime obeležimo Dan zaljubljenih. Tokom proteklih godina pružali ste mi ogromnu podršku i ljubav i 14. februar je dan kada ćemo to da proslavimo. Da napomenem – slavimo i moj rođendan koji je istog dana. Svi datumi su se poklopili. Nadam se da vam se dopada ovo što sam pripremila za vas“, istakla je Jana.

Povezana vest:  Već 10.000 prijava za putovanje na Mars u jednom smeru

Cena kalendara je neverovatnih 599 dinara, ali članovi Laguninog kluba čitalaca mogu iskoristiti svoj članski popust, količinski, kao i popust od 10% na nove naslove.

Vlogerka Jana Dačović odavno je zvezda kanala Jutjub, objavila je preko 200 video-zapisa i ima više od 250.000 pratilaca. To je svrstava među najuspešnije mlade vlogere na Balkanu.