Zavrsen_rodjendanski_mesec_USCE_SC_2

ZAVRŠEN ROĐENDANSKI MESEC U UŠĆE SC

Svečana dodela poklon putovanja upotpunjena pesmom, igrom, osmesima i zagrljajima, obeležila je zatvaranje rođendanskog meseca kojim je UŠĆE SC proslavio svoj jubilarni 3. rođendan. Oštri i melodični zvuci bendova Gruvilend Session i Gitars zagrejali su rođendansku atmosferu i prisutne naterali na ples do kasnih večernjih časova.

Troje najsrećnijih posetilaca koji su se tokokm proteklih 33 dana prijavljivali kod promoterki USCE Shopping Centra obradovani su sa tri putovanja u trajanju od sedam dana za dve osobe.

Povezana vest:  Tajna pravilne ishrane koju vam niko neće odati

Specijalni gost otvaranja „UŠĆE Eurovision karaoke“ takmičenja bio je srpski predstavnik na pesmi Evrovizije u Bakuu Željko Joksimović, koji je čestitao rođendan UŠĆE SC i svim prisutnima poželeo da svaki sledeći rođendan najposećenijeg šoping centra u regionu proslave zajedno.

Na svečanoj dodeli poklon putovanja direktor marketinga i komercijalizacije UŠĆE SC Mia Zečević podsetila je okupljene da je rođendanski mesec bio ispunjen raznim aktivnostima, odličnim programom, popustima, humanitarnim akcijama i sjajnim manifestacijama za decu i odrasle.

Povezana vest:  Delta City – Grad za sva čula

„Epitet najposećenijeg centra u regionu nosimo ponosno, jer smo tu etiketu poneli zahvaljujući vama i drago nam je da građani sve više prepoznaju UŠĆE SC kao mesto koje je sinonim za dobru zabavu i mesto koje ljudi napuštaju sa osmehom na licu“, rekla je Zečevićeva i najavila brojna iznenađenja šoping centra u narednom periodu.

Svi zainteresovani imali su priliku da učestvuju u takmičenju u karaokama i tako osvoje brojne vredne nagrade, pokušavajući da zabave sve prisutne i pokažu svoje pevačko umeće. Takmičari su pevali najveće evrovizijske hitove, a ocenjivao ih je žiri koji su činili Jelena Ilić, Maja Japundža Nikolić i Lejla Hot.

Povezana vest:  Poziv Beograđanima da učstvuju u mapiranju klimatskih izazova

Fenomenalni popusti i do 70 odsto sniženja u okviru „Story Shopping groznice“ bili su na raposlaganju posetiocima od 17 do 22 časa.

{vsig}USCE_RODJ{/vsig}