VI_Medjunarodni_Vrnjacki_KarnevalVoda Vrnjci podržala karneval u Vrnjačkoj banji

 

 

Tokom nedelje  u „BAH“ hotelu u Beogradu održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen predstojeći Međunarodni Vrnjački karneval koji će se ove godine održati u periodu od 11-18. jula pod nazivom „Obradujte svoja čula!“. Kompanija Voda Vrnjci, kao oficijelna voda ove manifestacije, podržala je VI Međunarodni Vrnjački Karneval i na veoma interesantan način se uključila u promociju ove manifestacije.

 

Na konferenciji za medije prisutnim gostima su se obratili Dane Stanojčić, Direktor TO Vrnjačka Banja, Nebojša Bogićević, Potpredsednik FECC Srbija (Federacije karnevalskih gradova Evrope) i Jasna Dimitrijević, Direktorka TO Beograd koji su pozvali sve građane da posete Vrnjački karneval i zabave se u bogatom i raznolikom sadržaju koji su organizatori ove godine pripremili.

Povezana vest:  Oslobodite svoj stil pred objektivom uz Campari

 

Osim toga konferenciji za medije su prisustvovale i prošlogodišnje učesnice Vrnjačkog karnevala, koje su ove godine bile i jedina grupa koja je predstavljala našu zemlju na karnevalu u Veneciji, a posebna atrakcija je bio i Rimski legionar koji je svojim prisustvom potsetio posetioce na istoriju Vrnjačke Banje, i blagodeti Vrnjačkih izvora za koje su znali njegovi pretci koji su rado posećivali ovo mesto.

 

Generalni direktor kompanije Voda Vrnjci, Radovan Simović je povodom predstojećeg Karnevala istakao: -Mi smo se veoma rado odazvali pozivu i podržali Međunarodni Vrnjački karneval koji se svake godine održava u Vrnjačkoj Banji. Kako zbog toga što je sedište kompanije Voda Vrnjci u Vrnjačkoj Banji, tako i zbog toga što čvrsto verujemo u ideju koja ova manifestacija nosi, a to je promocija pozitivne energije, zabave i druženja. U skladu sa nazivom ove manifestacije „Obradujte svoja čula!“ kompanija Voda Vrnjci je odlučila da upravo pred otvaranje velikog Vrnjačkog karnevala obraduje sve potrošače sa novom staklenom ambalažom Vode Vrnjci.

Povezana vest:  Kompanija Bambi potpisala Memorandum o godišnjoj saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka

 

Dva ključna događaja Vrnjačkog karnevala su Velika međunarodna karnevalska povorka koja će se održati 17. jula 2010. i Dečija karnevalska povorka koja je najavljena za 14. jul 2010. Za obe povorke prijavljeno je preko 50 karnevalskih grupa iz zemlje i inostranstva (Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Italije, Rusije, Rumunije, Bugarske, Hrvatske…), čime je još jednom potvrđeno veliko interesovanje grupa za Vrnjačkim karnevalom.

Povezana vest:  Mališani u Novom Pazaru dobili novo igralište

 

Međunarodni Karneval u Vrnjačkoj Banji održaće se u organizaciji TO Vrnjačka Banja, a pod pokroviteljstvom SO Vrnjačke Banje, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, kao i brojnih kompanija i medijskih pokrovitelja. Za osam dana trajanja Karnevala očekuje se preko 500.000 posetilaca. Ovo će biti samo uvertira pred konvenciju karnevalskih gradova Evrope 2011. koja će se održati u Vrnjačkoj Banji gde se očekuje preko 250 deputata iz 24 evropske zemlje i 58 evropskih gradova.