Pozivamo vas da 18. mart-a, sa početkom u 21h, budete deo jedinstvenog muzičko scenskog spektakla u Mikser House-u koji će obuhvatiti tematski maskenbal i koncert Beogradskog Diksilend orkestra koji će nas vratiti u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka!
U okviru drugog po redu događaja ove vrste u Beogradu, zajedno ćemo se vratiti u zlatno vreme kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda! Pripremite vaše maske, izvucite haljinu i odela iz ormara vaših baka i deka, našminkajte se u stilu Lajze Mineli i spremite se da partijamo kao na zabavama po kojima je poznat Veliki Getsbi.

Povezana vest:  Dejvid Bekam proglašen najseksipilnijim muškarcem na svetu

Za muziku će ove vremeplovske večeri biti zadužen Belgrade Dixieland Orchestra jedini muzički sastav na Balkanu koji se isključivo bavi diksilend žanrom. Orkestar sastavljen od osam članova je osnovan 2001. godine, a od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao je 5 CD izdanja i održao preko 500 koncerata.

Kako bi vraćanje kroz vreme bilo potpuno autentično, samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz na Noć prohibicije, a za one najkreativnije i najoriginalnije kostime smo pripremili i specijalne nagrade.

Povezana vest:  Lenor Fresh Air će vas oduševiti – svežina veša kao da je osušen na otvorenom, čak i prilikom sušenja u zatvorenom prostoru!

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tix-a, dok će na ulazu biti 800 dinara.