Mikser Design Market, omiljena kreativna oaza beogradske publike, za poslednje savamalsko izdanje želi da oda počast svim nestalnim, turbulentnim, nekada lepim, nekada manje lepim prilikama u kojima smo se sa svima vama našli i uspešno ih pregurali.  Baba Martin Design Market biće održan 19. marta od 12 do 20h, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

Kako se svaki put trudimo da vas novom i svežom temom obradujemo, ovaj put smo inspiraciju našli u Baba Marti, nepogrešivom vesniku kraja zime i početka proleća, koja svojim promenama raspoloženja savršeno oslikava sve ove godine koje smo ostavili iza nas, a kroz koje ste nam bili beskompromisno verni.

Povezana vest:  Kroz globalnu kampanju #CareForHumanTouch NIVEA ističe važnost ljudskog dodira

Baba Marta je mitska figura, jedan od najstarijih paganskih likova koji su preživeli dolazak hrišćanstva, veoma odbro poznat u našem delu Blakana, koja u svojim suknjama donosi kraj surovih zima i zeleno bujanje proleća.
Ipak, Baba Marta, ispod svoje umile crvene marame i prijatnog izboranog lica, krije i malo ljutine.

Ukoliko se ne umoli na vreme, Baba Marta će svojim lošim rapoloženjem, usred cvetanja prvih visibaba i visideda, poslati hladan mraz i jos poneku pahulju koja je ostala skrivena u njenim skutima, da nas podseti da ne ide sve baš tako lako i glatko! Kako nam zdrav razum govori da se sa dotičnom ne valja preterano šaliti, ovaj put idemo sigurno i pažljivo napred, kako bi razbili potencijalni baksuz. Kao naš poklon i znak dobre volje, ponudićemo ćudljivoj starici najbolje od beogradske kreativne scene što se može naći u nadi da će ostati nasmejana do kraja marta.

Povezana vest:  PAŽLJIVO: Pet grešaka koje možete napraviti u ostvarivanju fitnes ciljeva

Za naše poslednje savamalsko druženje smo se potrudili da vam predstavimo što više stvaralaca kojima ste bili verni sve ove godine, ali i da napravimo zavidan broj marketskih premijera! Rezultat je da imamo preko 60 kreativnih duša a na linku ispod možete videti ko su;

https://www.facebook.com/events/383589111999563/