Dr.Hauschka_Probna_pakovanjaVreme je putovanja, a uz Dr.Hauschka setove putujte lako

 

 

Vreme je putovanja, pa sigurno znate za pravilo da se u avion kao ručni prtljag više ne sme uneti nikakva tečnost, uključujući i kozmetiku.
Dobro, one velike bočice možete da smestite u kofer koji predajete, ali ni one nisu tako praktične za put, zauzmu puno prostora, a ako putujete na kratko i nosite samo ručni prtljag, ne ostaje vam ništa drugo nego da kod kuće prepakujete svoje kreme u improvizovane kutijice. Što je prava petljancija priznaćete.
Osim toga, mudre devojke uvek imaju malu torbu uz sebe, u kojoj je sve što nam treba za par dana i one, ne tako retke slučajeve da avio-kompanije zgube prtljag, da proradi vulkan, da kasne letovi…
Zato je dobro da se na put nose tzv. putna pakovanja omiljenih krema. Ili, nekih sasvim novih, zašto da ne, putovanje je idealna prilika da probate nešto novo. Naročito ako je to novo bezbedno, prirodno, organsko i kvalitetno. Dobar predlog su Dr.Hauschka setovi, ili pojedinačne kreme u mini pakovanjima za put.

Povezana vest:  Priručnik za zdraviji način života: Kompletna keto ishrana za početnike

Dr.Hauschka_set_za_noge_i_rukeDr.Hauschka Mleko za čišćenje lica i Tonik za lice, koji su u originalnim pakovanjima nepraktični za put, sada su tu u mini putnim pakovanjima od 30 ml (cene su po 659 din). U malim pakovanjima od 12,5 ml možete naći i Dr.Hauschka kreme.
Ako već koristite ovu kozmetiku, znate da postoje i probni setovi za lice u zgodnim metalnim kutijicama, koja su takođe praktična za kratak put i sadrže sve preparate koji vam tokom dana trebaju za negu lica u pakovanju od 5 do 10 ml. Tu je set za masnu kožu u kom su Krema za čišćenje, Normalizirajuće ulje, Parna kupka za lice, Maska od gline i Maska za revitalizaciju (1.570 din). Set za normalnu, suvu i osetljivu kožu  koji sadži Kremu za čišćenje, Tonik, Hidratantnu kremu, Dunjinu kremu i Ružinu kremu (1.296 din).

Povezana vest:  TELENOR START LETNJA PRAKSA ZA MLADE

Pravi izbor je i Dr.Hauschka Set za letnje osveženje umornih nogu i regeneraciju suve i zadebljale kože stopala: u setu je organski balzam s kantarionom i divljim kestenom koji doprinosi osećaju lakoće, uz negovan izgled nogu; Dr. Hauschka Tonik od Ruzmarina za noge i ruke s ekstraktima ruzmarina i boražine, koji sprečavaju oticanje, grčeve i bol u nogama (2.467 din).