van_gogh_cinemaBeogradski klub Sinema pomaže Sigurnu kuću

 

Klub Sinema (Cinema) smešten u prostoru Beogradske tvrđave uručio je danas Sigurnoj ženskoj kući humanitarnu pomoć u hrani, higijenskim sredstvima i ostalim potrepštinama vrednu 2.000 evra.

Vlasnik Sineme Andrej Kesić rekao je večeras na konferenciji za novinare da je njegov klub pomoć izdvojio od dela svoje zarade stečene kada su u junu u njemu nastupili srpski muzičari Van Gog i Kiki Lesendrić i hrvatska pop pevačica Severina Vučković.

Povezana vest:  Probajte nove Dance Heads mogućnosti! Nova inovativna zabava sada i u našoj zemlji!

Kesić je najavio da će Sinema nastaviti da pomaže Sigurnu kuću izdvajanjem dela profita koji bude ostvaren predstojećim nastupima u klubu Dejana Cukića 24. jula, i potom u još neodređenim terminima hrvatskih pop pevača Nine Badrić i Tonija Cetinskog.

Vlasnik Sineme je rekao da se nada da će njegov gest biti odličan povod da ostali beogradski ugostitelji razmisle o organizovanju manifestacije koja će „bar jednom godišnje animirati goste da pomognu ljudima kojima je to potrebno“.

Povezana vest:  Novi Eucerin®Hyaluron-Filler Skin Refining Serum sužava pore, ublažava prve bore!

Predstavnica Sigurne kuće Vesna Stanojević istakla je da njihovu zaštitu dnevno u Beogradu koristi 55 žena sa decom, i da je pomoć Sineme „velika stvar jer su (žene) svesne da nisu zaboravljene“.

-Ljudi su me pozvali za jednu čistu, predivnu i potrebnu akciju. Moj bend ‘Spori ritam’ i ja smo pre desetak godina svirali ovde svake subote kad je ovo mesto bilo otvoreno. Biće i sada veselo – rekao je Cukić.

Povezana vest:  ODABRANO TROJE FINALISTA CHIPSY NACIONALNOG KONKURSA