marfin_bankaMarfin Travel kartica sa popustima u svim pravcima

 

Marfin banka u saradnji sa odabranim turističkim agencijama uvodi nov, izuzetno atraktivan bankarski proizvod koji nudi sjajan niz pogodnosti.

 

Nova Marfin Travel Visa kreditna kartica pruža posebne popuste i dodatne pogodnosti u vezi sa aranžmanima u sledećim turističkim agencijama: Jolly Travel, Top Tours, Glob Metropoliten Tours, Matico Travel, CMC Group turistička agencija, Robinson i Unis Tours. Koristeći Marfin Travel karticu, u ovim turističkim agencijama može se plaćati odloženo do 3 meseca uz izuzetno povoljnu kamatnu stopu od svega 1,75% na mesečnom nivou (EKS 23,5% godišnje, bez indeksiranja u stranoj valuti) i u isto vreme uživati u popustima na turističke aranžmane.

Povezana vest:  Donacija kompanije Silbo za ugrožene u poplavama 12 tona hrane

 

Prava inovacija vezano za podnošenje zahteva za izdavanje kartice je što se, pored mreže filijala Marfin banke, zahtev za izdavanje Marfin Travel kartice može podneti i direktno u nekoj od navedenih turističkih agencija a kreditni limit se odobrava u roku od 3 sata. Marfin Travel kartica vam omogućava da prvi turistički aranžman platite odmah koristeći odobreni kreditni limit po kartici a da otpočnete sa otplatom tek nakon perioda koji može biti do čak 3 meseca. Nakon toga karticu možete dalje nastaviti da koristite u zemlji i inostranstvu uz revolving otplatu u iznosu od 5% od iskorišćenog limita.

Povezana vest:  Mel Gibson prodao imanje za 24 miliona dolara

 

Marfin Travel kartica je sertifikovana po najnovijim bezbedonosnim standardima (EMV sertifikacija) a dodatno obezbeđuje sigurnost plaćanja preko dostave SMS obaveštenja o izvršenim transakcijama.