kotor_leonardoDrugo veče 13. Next internacionlne smotre mode u Kotoru

 

U subotu 24.juna održano je drugo veče 13. Next internacionlne smotre mode u Kotoru pod pokroviteljstvom Prime Kotor.  Drugo veče predstavila se francuska kuća Leonard, a pre nje kreator Danijel Tribjunal, kreator koji je svoju slavu u svetu mode stekao kao neko ko je osmislio posebnu tehniku štampanja i tkanja na svili, kombinujući svoju tehniku sa raznim materijalima poput kože i trikotaže. Veliku popularnost je stekao u Japanu upravo zbog toga što su motivi koje radi Danijel inspirisani kulturom i tradicijom ove zemlje. On kaže da danas jednostavno ne postoji diktirani trend i da je sve u trendu što je njemu dalo veliku slobodu u kreiranju.

Povezana vest:  „Beogradska trka Deda Mrazeva” u nedelju, 25. decembra

Kretor Leonard je prikazao kolekciju za jesen zimu 2010-2011. Prvi deo kolekcije činile su haljine sa cvetnim printom u jarkim bojama. Po tome je ova midna kuća prepoznatljiva u celom svetu.

-Moja kompanija ima ogromnu distribuciju razvijenu po celom svetu. Leonard se prodaje u Njujorku, Tokiju, Šangaju i žene širom sveta prepoznaju naš rad i kupuju našu odeću zahvaljujući jedinstvenom stilu koji nudimo. To je za mene najveće zadovoljstvo. Ponosan sam što sam kreirao poseban stil. Imamo u planu da širimo biznis i najverovatnije ćemo otvoriti butik u Crnoj Gori – rekao je Leonardo posle revije.

Povezana vest:  Savremeni dizajn čuvenog Nike Air Max Verona modela