Reebok KL Grammys-315 2

Reebok Classic i poznati reper Lamar priredili događaj za pamćenje učenicima srednje škole

Reebok Classic i najpoznatiji reper današnjice, Kendrik Lamar, nastavljaju svoju misiju da inspirišu i ohrabruju omladinu. Ovog puta poveli su učenike Lamarove nekadašnje srednje škole na najveći muzički događaj godine – dodelu Gremi nagrada.
Odajući počast Kendrikovoj prošlosti, dok se ujedno slavi i njegova budućnost, Reebok Classic je učenicima iz Komptona pružio životnu priliku da budu deo neverovatnog iskustva dodele nagrada.
Ono za šta se Kendrik zalaže su povezanost sa fanovima i širenje inspirativnih poruka, što je ujedno cilj i Reebok Classic brenda.
Učenici su bili pozvani da provedu vreme sa Kendrikom i imali su priliku da podele sa njim ličan i veoma značajan dan. Pre same dodele nagrada gde su gledali izvođenje njihovog idola, uživali su i u jedinstvenoj šetnji crvenim tepihom.
Jedan deo dana je bio izdvojen za njihova pitanja i odgovore poznatog repera, kada je Kendrik otkrio da ga učenici podjednako inspirišu koliko i on njih.
Učenici su fotografijama zabeležili svoje putovanje od Komptona do ceremonije dodele nagrada, uključujući i vreme koje su proveli sa Kendrikom.
Kendrik Lamar bio je nominovan za neverovatnih 11 Gremi nagrada. On je prava inspiracija sa pričom o uspehu koji mnogi umetnici ne mogu ni da zamisle. Njegova strast, integritet i autentičnost doveli su ga na mesto gde je danas.

Povezana vest:  Uprkos pandemiji rekordna godina za start-apove u Beču

Video „Dan sa Kendrikom Lamarom“ može se pogledati OVDE!