plakat 44fest 1

Za prvih 10 dana prodaje prodato 35 000 karata za 44. FEST

Za prvih deset dana prodaje prodato je 35 000 ulaznica za 44. FEST. Najveća potražnja vlada za naslovima kao što su Vlažnost, Kerol, Mladost, Bruklin, Dipan, Kraljica pustinje, Trambo, Ave Cezare, Zvizdan…
Karata za sve projekcije još uvek ima i mogu se nabaviti na blagajnama sala u kojima se prikazuju. Ove godine, novost je da se FEST održava i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping centar. Karte za projekcije u Sava centru mogu se nabaviti na blagajni Sava centra, a novost je da je za filmove u Sava centru moguća i online kupovina putem Eventima, kao i na Eventim prodajnim mestima. Imajte na umu da Eventim i Sava centar raspolažu sopstveni kontigentima karata, te ukoliko npr na prodajnom mestu Eventima ili online nema karata za projekcije koje želite, ili niste zadovoljni ponuđenim izborom mesta, potražite ih i u Sava centru.
Izlazak iz filmske sale ove godine podrazumeva projekciju filma Magbet u Narodnom pozorištu 2. marta u 19.30, kao i dokumentarca Dženis Džoplin – 29. februara u 18.00 u UK „Parobrod“, koji će pratiti panel diskusija i koncert.

Povezana vest:  Producent "Lauša": netačni podaci o gledanosti