Biblija za kupoholicarkePromocija “Biblije za kupoholičarke”

 

Ljubitelje šopinga u sredu, 28. jula, očekuje prava poslastica, u 19 časova u Delta Cityju poznata književnica Isidora Bjelica predstaviće svoju novu knjigu “Biblija za kupoholičarke”.

Beograđane koji u sredu dođu u Delta City očekuje druženje sa jednom od najzanimljivijih književnica današnjice, koja je pripremila niz iznenađenja.

Isidora će, naime, svoje čitaoce dočekati u svom maniru na raskošnom krevetu u centralnom atrijumu, a za dodatan užitak dama pobrinuće se prelepi manekeni koji će ih posluživati malinama i osvežavajućim pićem.

Povezana vest:  Kako zvuči vaša verzija kafanskog hita „Naša stvar"?

Dama koja tačno odgovori na pitanja književnice dobiće nagradu – u jednoj od radnji u šoping-molu, a da preuzme nagradu pomoćiće joj jedan od zgodnih manekena…

Sve ljubitelja šopinga obradovaće knjiga u kojoj autorka otkriva mnoge svetske šoping destinacije, ali i neke savete koji će im pomoći da do garderobe i modnih dodataka poznatih kreatora dođu po posebnim cenama…

Povezana vest:  Posetiteljka pocepala Picassovu sliku

Otkrijte gde slavne dame prodaju eksluzivne modele koje su nosile na velikim svetskim dešavanjima i kako baš vi možete postati novi vlasnik garderobe najpoznatijih modnih gurua.

Isidora je u toku pripreme ove knjige putovala na mnoge destinacije, i prešla više milja nego Amerigo Vespuci i Kristofer Kolumbo, zajedno!

Jedna od najprodavanijih književnica ima za sobom izuzetno plodan književni rad, sa više od 40 knjiga među kojima su :”Poslednja ljubav”, autobiografija “Moj život, moj skandal”, “Verenica ratnog zločinca”, “Najveće misterije srpske istorije”, “Apostoli urbanog Beograda”,”Srpkinja”,“Tajna knjiga”…

Povezana vest:  Ideje za letovanje u Grčkoj - gde ići ove godine?