Ada 6Guarana grafiti – „Dosada ubija“

 

Kompanija Knjaz Miloš i Guarana pokrenuli su kampanju „Dosada ubija“ u želji da mlađoj populaciji otvore prostor i omoguće im da na različite načine izraze svoju kreativnost. Prva u nizu nesvakidašnjih Guarana grafit avantura je bilo i „uživo“ iscrtavanje bilborda koji već ulepšavaju ulice Beograda.

 

Iscrtavanje bilborda trajalo je od 12. do 16. jula na najprometnijim lokacijama u gradu – na Adi Ciganliji, Slaviji, kod Meka u Požeškoj ulici, na kružnom toku na Novom Beogradu, preko puta TC UŠĆE kao i na Savskom pristaništu.

Povezana vest:  Intezivna nega i prelepe usne uz Labello Cherry

 

Unikatne bilborde oslikavali su mladi grafit umetnici poznatiji kao Lortek, Sobek Kcis, TKV, Super Timor, Fat Kid Beny, koji su rado prihvatili izazov i priključili se kampanji „Dosada ubija“. Guarana je prepoznatljiva po svoj inventivnosti i ovo je prva akcija na teritoriji Srbije koja je pozvala mlade kreativce da uzmu aktivno učešće u kampanji.

Povezana vest:  Eucerin program lojalnosti – prednost pametne kupovine

 

NBG kruzni tok 7Svedoci smo problema da današnja mladež dosadu uvršćuje u svoju svakodnevnicu. Za nove avanture, nova iskustva, novu kreativnost potrebna je dobra energija koja ubija dosadu.

 

Pokrenite svoju uspavanu energiju, uz Guaranu očekujte neočekivano.