Veliki broj ljudi pokloniće „Pramen nade“ deci oboleloj od raka

logo NurdorAkciji „Pramen nade“, koju organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), svakim danom pridružuje se sve više poznatih ličnosti koje žele da pruže podršku deci oboleloj od raka, a među njima je i ekipa serije „Selo gori a baba se češlja“ koja dolazi da podrži akciju „Pramen nade“
Tu je i Sergej Trifunović koji je povodom ove akcije izjavio: – Najmanje što možemo da učinimo jeste da damo moralnu podršku. Ako će to bilo kako pomoći, neizostavno se priključujem. Neophodno je da damo lični doprinos svakoj inicijativi ove vrste i tako pomognemo svima kojima je pomoć potrebna, a posebno oboleloj deci. Verujem da živimo u društvu koje može i hoće da učini sve što je u njegovoj moći.
Jelena Galonjić iz grupe Zana, koja se sama priključila akciji, smatra da je ideja odlična i kaže: – Ovo je pravi načni da se ukaže na problem i da se pokrenu stvari koje mogu da dovedu do rešenja. Grupa Zana će svim srcem podržati ovu akciju za koju mislimo da je potpuno originalna i zbog toga nam se posebno dopada. Kosa je najlepši ukras na našem telu, tako da poklanjanje pramena dovoljno govori o jačini poruke koju šaljemo.
Među poznatima koji će u subotu ošišati pramen kose su i Minja Subota, Ljubivoje Ršumović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Marko Živić, Bane Trifunović, Olivera Kovačević, Milica Milša, Dragoljub Đuričić, Marinko Madžgalj, Dr Feelgood, Mirjana Bobić Mojsilović, Vojin Ćetković, Lin Montgomeri, Nebojša Glogovac, Ivan Zeljković, Lena Bogdanović, Nada Macanković, Sanja Ilić, Jelena Galonjić Zana, Neša Galija, Dubravka Marković, Zvonko Marković, Maša Dakić, Dule Nedeljković, Mima Karadžić, Boda Ninković, Zorana Pavić, Leontina, Madam Piano, Saša Vasić, Ana Stanić, … i mnogi drugi.
U ime Ministarstva zdravlja Republike Srbije, pokrovitelja akcije, svoj dolazak je potvrdio državni sekretar dr Tomislav Stantić.
Iz Novog Sada i Niša organizovano će doći roditelji, članovi lokalnih udruženja, kojima će se pridružiti i Marija Vrebalov, potpredsednica skupštine grada Novog Sada.
Otvoren je i profil Udruženja na Facebook portalu koji je, za svega tri dana, stekao 573 prijatelja.
Akcija masovnog šišanja podrške „Pramen nade“ održava se u subotu 13. februara tokom dana, sa centralnim događajem od 13.00 do 15.00 časova u atrijumu centra Delta City.

Povezana vest:  Nega osetljive bebine kože nakon ojeda