Bambi dodelio nagrade pobednicima literarnog konkursa “Kad sam srećan, kažem Juhu!”
Ziri sa pobednicima Juhu konkursaPovodom dodele nagrada pobednicima literarnog konkursa „Kad sam srećan, kažem Juhu!“, Bambi-Banat je organizovao prikazivanje dečje pozorišne predstave „Zmajovini pangalozi“ u dečjem pozorištu Boško Buha. Predstavi su prisustvovali đaci iz odeljenja pobednika konkursa, kao i predstavnici medija sa decom. Prisutni su se, uz omiljene Juhu! čokoladice, zabavili uz “pangalozluke“ likova iz pesama Čika Jove Zmaja: Pure Moce, nespremne Ane, Lenjog Gaše, Laze materine maze.
Žiri u sastavu Ljubivoje Ršumović, Minja Subota i Ivana Radovanović, odabrao je tri rada koja su osvojila nagrade. Prvoplasirani Stefan Mišković iz Novog Beograda osvojio je lap top, štampač i skener, drugo mesto i Wii konzolu dobila je Teodora Popov iz Sremskih Karlovaca, a nosilac trećeg mesta,  Ninoslav Jocić iz Obrenovca, dobio je bicikl.
-Kada smo, u septembru prošle godine, pokrenuli literarni konkurs, ideja nam je bila da promovišemo optimizam i kreativnost, ali i da motivišemo decu da sačuvaju lepotu svog jezika. Da smo u tome i uspeli, govori stotine zanimljivih radova inspirisanih omiljenim Juhu čokoladicama. Ovom prilikom, zahvaljujemo se vrednim, maštovitim i originalnim školarcima koji su nam poslali svoje radove i želimo im da nastave da neguju prave vrednosti – izjavila je Monika Živojinović, PR menadžer Bambi-Banata.
Da podsetimo, pravo učešća na literarnom konkursu “Kad sam srećan, kažem Juhu!” imali su školarci od 7 do 10 godina koji su svoje radove i omote tri omiljene Juhu! čokoladice poslali u periodu od 25. septembra  do 25. decembra 2009 godine.
Juhu! čokoladice sačinjene od vrhunskih sastojaka i bogate mlekom dostupne su u kombinacijama sa jagodom, Plazmom, medom i žitaricama, vanilom i kakao žitaricama, kao i u Juhu! lopticama punim mleka, obogaćenim ukusima jagode, banane i kakaoa. Osim omiljenih ukusa, nedavno su stigla i nova Juhu iznenađenja, u vidu Juhu mlečne čokoladice sa pucketavim bombonama i omiljeni Juhu ukusi u novom, velikom formatu: Juhu mlečne čokolade sa mlečnim punjenjem i Juhu mlečne čokolade sa mlečnim punjenjem i Plazma komadićima! A od sredine februara tu je i nova Juhu mlečna čokolada sa kokos punjenjem!
Povezana vest:  Deca iz naselja Lipovica i Kijevo u poseti džinovskim insektima i praistorijskim morskim nemanima