angelina_jolieDrogirana i gola Anđelina Džoli šokirala Amerikance

 

Popularna američka glumica Anđelina Džoli, koja je dosad nailazila na odobravanje javnosti zbog svojih humanitarnih akcija, sada se našla u središtu skandala nakon objavljivanja fotografija na kojima je snimana gola i u vreme heroinske zavisnosti.

Nekadašnji prijatelj poznate glumice Endrju Morton prodao je listu „Stars“ osam njenih crno-belih fotografija iz 1999. godine, na kojima je, između ostalog, Anđelina prikazana dok čeka da joj se ubrizga injekcija heroina, kao i fotografije u sado- mazo pozama, što je šokiralo američku javnost.

Povezana vest:  U Beču oboren bejbi bum rekord u 2016. godini

Na snimcima glumica nema ništa osim crnih traka koje su u obliku krsta prilepljene preko bradavica, ogrlicu za pse oko vrata i cigaretu u ustima.

Morton, koji je trebalo da napiše njenu autorizovanu biografiju, odlučio je da o njoj objavi samostalnu knjigu i za promociju knjige koja je već štampana u 150.00 primeraka prodao je Starsu glumičine fotografije.

Povezana vest:  U Novom Sadu juče otvorena „Kreativna EU letnja škola" za mlade

Na ostalim fotografijama takođe je obnažena, uglavnom samo sa kaubujskim šeširom na glavi ili trakom na ustima.

Najšokantnije su fotografije 14-satnog heroinskog orgijanja na kojima se vidi potpuno iscrpljena i mršava glumica kako strpljivo čeka da joj se pripremi injekcija heroina.

Autor bigrafije „Anđelina: Neautorizovana biografija“ kaže da će u knjizi koja će izaći za oko mesec dana o popularnoj glumici i majci šestoro dece izaći još niz šokantnih pojedinosti poput one da je na intimne delove svoga tela istetovirala ime svog bivšeg muža, glumca Bilija Boba Tortona ili da je nevinost izgubila sa samo 14 godina, prenose svetski mediji.

Povezana vest:  Modni hit iz Sarajeva: mirisne čarape