Carlsberg i Dunđerski Fondacija raspisala je, sada već tradicionalni konkurs za četvrtu generaciju svojih stipendista, studenata Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, za školsku 2017/2018. godinu. Najuspešniji studenti i studentkinje imaće priliku da putem ovog konkursa budu dobitnici jedne od deset stipendija, u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara.

Kao i prethodnih godina, za stipendije će moći da konkurišu studenti druge, treće i četvrte godine osnovnih akademskih studija na Ekonomskom i Pravnom fakultetu u Novom Sadu, dok će na Tehnološkom fakultetu moći da konkurišu i polaznici master studija. Konkurs će biti otvoren od 13. do 24. novembra 2017. godine, a svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu fondacije: http://cdfondacija.rs.

Povezana vest:  Taylor Swift predvodi listu zvezda najvećega srca u 2013!

Carlsberg i Dunđerski fondacija od svog osnivanja u martu 2015. godine, pa do danas, na polju nauke i obrazovanja, dodelila je 32 stipendije i tri jednokratna granta u ukupnoj vrednosti od 3.850.000 dinara.

Kroz Carlsberg i Dunđerski fondaciju, kompanija Carlsberg Srbija nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakoba K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.

Povezana vest:  Četiri rešenja srpskih dizajnera odabrana u najboljih trideset na Heinekonovom "Remix Future Bottle Design" konkursu