Povodom proslave 20 godina Opel predstavništva u Srbiji, kompanija je organizovala veliko takmičenje na društvenim mrežama. Svi zainteresovani mogu da učestvuju u takmičenju #OpeliJa koje traje od 13. novembra do 1. decembra i donosi fantastične nagrade. Pravila su jednostavna: potrebno je da svi ušesnici u periodu trajanja takmičenja na svom Instagram profilu objave fotografiju sebe i nekog Opelovog automobila, a u opisu fotografije, pored priče o tom trenutku, obavezno unesu i haštagove* #OpeliJa i #OpelSrbija. Pored toga, obavezno je da prate Instagram profil @opelsrbija. Objave koje ne ispune navedene uslove neće biti uzete u obzir prilikom odabira pobednika.

Povezana vest:  JOŠ TRI DANA DO KRAJA KONKURSA ZA IZBOR NOVIH COCA-COLA TALENATA

Bilo da fotografiju naprave pored, ispred, iza ili u automobilu; u svom ili tuđem – sve dok je to automobil marke Opel i dok se iza tog susreta ili trenutka krije interesantna priča, fotografije će učestvovati u izboru.

Izbor za pobednike takmičenja vrši stručni žiri odabirom 10 finalista koji će biti nagrađeni raznovrsnim nagradama. Najinteresantnija objava osvojiće najvredniju nagradu –putovanje! Pobedniku će biti obezbeđen Opel automobil i gorivo kojim će putovati do odredišta, kao i boravak na ekskluzivnoj lokaciji. Proglašenje pobednika odvijaće se tokom Opelove novogodišnje proslave ubrzo nakon završetka takmičenja.
Više informacija na sajtu www.opel.rs

Povezana vest:  Čizma, kolica i naprstak ispali iz igre Monopol