gazela1Izmene režima saobraćaja zbog rekonstrukcije „Gazele“
Zbog radova na rekonstrukciji mosta „Gazela“ u Beogradu, od sutra do 18. avgusta, za saobraćaj će biti zatvorena polovina Donjosavske ulice sa desne strane, u smeru od Savske ulice ka Sajmu, saopštilo je danas preduzeće „Putevi Srbije“.
Nakon završetka ove faze radova, od 18. avgusta do 3. septembra, biće zatvorena polovina Donjosavske ulice sa leve strane, u smeru od Savske ulice ka Sajmu, navodi se u saopštenju. Od srede, 4. avgusta do 31. oktobra za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na autoput u smeru ka Nišu, iz Ulice Vladimira Popovića, iz pravca ulice Jurija Gagarina. Alternativni pravac za sva vozila koja se kreću ka Nišu, biće ulazne rampe kod sportske hale „Beogradska arena“, iz ulica Antifašističke borbe i Španskih boraca, piše u saopštenju. Drugi alternativni pravac, za sva vozila koja se kreću ka desnoj obali Save – zona ka Trgu Dimitrija Tucovića, biće Stari savski most.
Povezana vest:  NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina domaćini BELhospice dobrotvorne večere na Belom dvoru