Tema trećeg po redu IN BOX sajma minijaturnih modela automobila su papirni modeli. Papirni modeli su zauzeli kultni status u svetu modelarstva širom planete i hobi se vodi kao subkulturni opozit modelarskoj industriji, kako u praktičnom, tako i u idejnom smislu. Za izradu modela je dovoljno da se na internetu pronađu već iscrtani delovi, koji se zatim odštampaju na papir, iskroje makazama i spoje lepkom. Kao i u svakoj grani modelarstva, opseg komplikovanosti je veoma rastegljiv, a teme su uglavnom arhitektura, sve vrste vodenih, kopnenih i vazdušnih vozila, životinje, biljke, mitska stvorenja…

Povezana vest:  Nuxellence DETOX - anti-age nega koja uvodi revoluciju u vaše noći

Na sajmu ćemo se baviti isključivo papirnim modelima automobila, a u okviru teme sajam će promovisati licencirano domaće izdanje knjige “Automobili kroz istoriju” koja sadrži 50 različitih kompleta papirnih modela automobila, čiji su krajnji produkti, uz malo strpljenja i veštine, veoma detaljni i u karakteru pogođeni modeli automobila, koji na specifičan način mogu oplemeniti životni prostor, uz edukaciju koju knjiga nudi kao osnovni sadržaj.

Povezana vest:  40. Belgrade Fashion Week: Dodela nagrada u Skupštini grada Beograda

Pored promocije i prezentacije papirnih modela, sajam nudi redovan izlagačko-prodajni program svih vrsta minijaturnih modela automobila.

Početak sajma je zakazan za 10h.

Dobrodošli na još jedno autićarsko druženje u Marsh Open Spaceu u Cetinjskoj 15.

Vidimo se u nedelju 28.1.2018. Svi vole autiće!