Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se četvrti po redu Women’s Fest, održati 03. i 04. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mola Delta City od 10 -22h

4. Women’s Fest pod sloganom My Choice….se organizuje u susret 8. martu. Posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira.

Povezana vest:  Traži se najbolji srpski brejker

Ova manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu prroleće / leto 2018.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa kojima se dame mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja, posetioci će moći da se konsultuju i sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Povezana vest:  Srbija - evropska prestonica nežnosti

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije. Takođe, muški deo posetioca će imati priliku da po promotivnim cenama obezbede poklone svojim damama povodom 8. Marta.

Organizatori ovog događaja su marketinška agencija EVENT 1TO1 i Delta City šoipng mol.

Povezana vest:  Zašto se mali princ zove baš Džordž Aleksandar Luis?

Neka 4.Women’s Fest My Choice bude i Vaš izbor!