Salt_1Pisac neovlaštene biografije Endrju Morton tvrdi da Andželina Žoli veoma podseća na princezu Dijanu

 

Slavna glumica Andželina Žoli (Angelina Jolie) veoma je slična pokojnoj princezi Dijani (Diana), tvrdi pisac Endrju Morton (Andrew Morton) koji je pisao biografije obe dame.

Morton je 1992. godine napisao knjigu o princezi od Velsa, „Diana: Her True Story“, a ovih dana je objavio i neovlaštenu biografiju slavne holivudske glumice. Tvrdi da je tokom istraživanja pronašao neverovatne sličnosti između Lejdi Di i Andželine.

Povezana vest:  KLINIČKI CENTAR DOBIO VREDNU OPREMU

-Obje su harizmatične, proživele su grozno detinjstvo, roditelji su im razvedeni, obe su patile od poremećaja ishrane i obe su neprestano pod budnim okom javnosti – rekao je Morton za „PopEater“.

-Prvi put kada sam vidio Andželinu na premijeri jednog filma u Nju Jorku reakcija publike podsetila me na to kako su ljudi reagovali kada bi Lejdi Dijana ušla u sobu. Razgovor bi zamro i svi bi se propinjali na prste i podizali glavu samo kako bi videli modernu boginju – istakao je Morton.

Povezana vest:  Novo kliničko ispitivanje o uticaju napitaka sa niskokaloričnim zaslađivačima na telesnu težinu

On je dodao da je sličnost među ovim dvema damama i to što su obe koristile svoj uticaj samo kako bi skrenule pažnju na one zaboravljene.

Na pitanje kakva je Andželina iza reflektora i blještavila crvenog tepiha i pozornica Morton je odgovorio:

-Nekonvencionalna, ali tradicionalna, domaćica ali i osoba koja sve uništi, negovana i samodestruktiva osoba, inteligentna, zbunjena i veoma naivna.

Povezana vest:  Predstavljen zbornik NONUMENT u okviru Letnje filmske škole Beogradske internacionalne nedelje arhitekture - BINA

Inače, Andželina Žoli je i ranije navodila princezu Dijanu kao uzor i inspiraciju za svoj humanitarni rad.

-Dijana me neizmerno inspirisala. Sledim ono što je ona započela, posebno na području raščišćavanja minskih polja. Fascinira me to što je ona odabrala upravo taj put u životu. Za mene je to privilegija – izjavila je majka šestoro dece pre nekoliko godina.