Emma_watson_BurberryEma Votson kreira ekološki obojenu modnu kolekciju

 

Mlada engleska glumica Ema Votsona (Emma Watson), koja je svetsku slavu stekla u serijalu o Heriju Poteru (Harry Potter), prikazaće ekološki obojenu modnu kolekciju na vrtnim zabavama britanskog princa Čarlsa (Charles). Britanski prestolonaslednik je ustanovio vrtne zabave „Načinimo razliku“ koje će biti održane u septembru u njegove tri rezidencije i koja će posetiocima omogućiti da vide istorijske vrtove i u njima muzičare, zabavljače i modne revije.

Povezana vest:  Festival nauke poziva društveno odgovorne kompanije da pomognu održavanje besplatnog izdanja manifestacije

Ema Votson (20) je sarađivala za modnom kompanijom Pipl tri (People Tree) čija će nova kolekcija biti prikazana na tim zabavama, objavio je danas sajt Didžital spaj (Digital spy) koji prati šou biznis.

-Oduševljena sam što će kuća Pipl tri svoju kolekciju za proleće i leto prikazati na vrtnim zabavama. Mislim da je inicijativa princa od Velsa sjajna ideja – navela je Ema Votson Ivning standard (Evening).

Povezana vest:  Otvorena prodavnica ekskluzivne dečje garderobe u ADA MALL-u

Predstavnik modne kuće naveo je da su mladu glumicu angažovali „zato što su vrtne zabave događaj za porodice i ljude svih uzrasta“.  Ema Votson neće moći da prisustvuje zabavama koje će biti priređene između 8. i 19. septembra jer mora da se vrati u SAD gde studira, ali će posetiocima biti puštana njena unapred snimljena poruka.

Povezana vest:  Vredna nagrada za Doncafé Moment: Po mišljenju potrošača, ovo je „Izabran proizvod godine“