Back_to_school_delta_cityHumanitarna akcija za najmlađe – ĐACI VELIKOG SRCA POMAŽU SVOJIM VRŠNJACIMA

 

Delta City poziva svu decu da od 23. avgusta do 6. septembra dođu u svoj omiljeni šoping-mol na javni čas likovnog i svojim slikama pomognu vršnjacima iz Specijalne osnovne škole “Sava Jovanović Sirogojno“ .

Mališani će svakog dana, od 17 do 19 sati,  imati priliku da, uz pomoć animatora,  naprave svoja umetnička dela.

Povezana vest:  „Leto je, a meni hladno je“ kampanja kompanije Frikom dobitnik je nagrade na festivalu Kaktus 2022.

Svojim slikama mališani će poslati poruke podrške, a Delta City će pokloniti paketiće sa knjigama „Kreativnog centra“ i školskim priborom učenicima škole „Sava Jovanović Sirogojno“ iz Zemuna, koju pohađaju deca sa lakšim i umerenim mentalnim poteškoćama u razvoju

Mali slikari, koji potpišu svoje radove i ostave podatke, imaju mogućnost da osvoje vredne nagrade, a njihova dela biće izložena u Delta Cityju.

Povezana vest:  Maksimilijan Čizlak iz Poljske – pobednik konkursa Henkel Art.Award. 2010

Dečija likovna radionica deo je akcije „Đaci velikog srca“, koju organizuje Delta City u saradnji sa Delta humanitarnim fondom, sa ciljem pružanja pomoći i podrške mališanima sa materijalnim i socijalnim problemima.

U okviru akcije biće organizovano i prikupljanje stare hartije, a novac od reciklaže sakupljenog papira namenjen je učenicima ove škole kojima je materijalna pomoć neophodna.

Povezana vest:  Jahorina centar skijaškog sveta! Tina Maze na Jahorini

Svi zainteresovani stari papir mogu odložiti u kontejnere za hartiju koji će biti postavljeni ispred Delta Cityja.

Pred početak nove školske godine učenike i njihove roditelje u centralnom holu očekuje i najšira ponuda školskog pribora: torbi, svezaka, olovaka …