Michael-DouglasSpor Majkla Daglasa i bivše supruge oko novca

 

Povratak Majkla Daglasa (Michael Douglas) roli koja mu je donela Oskara za film „Vol Strit“, naveo je njegovu bivšu suprugu da mu traži deo zarade od novog filma. Glumčevi advokati i advokati Dajandre Daglas (Diandra) pred sudom u Njujorku raspravljali su u utorak o njenoj tvrdnji da ima pravo na polovinu njegove zarade od filma „Vol Strit: novac nikada ne spava“ koji u bioskope stiže 24. septembra.

Povezana vest:  Završava se letnje računanje vremena

Majkl i Dajandra Daglas razveli su se 2000. posle 23 godina braka, a on se posle oženio velškom glumicom Ketrin Zitom-Džouns (Catherine Zeta-Jones). Prema dogovoru postignutom prilikom razvoda, Dajandra Daglas ima pravo na polovinu zarade od nastavaka filmova koje je on snimio dok su bili u braku.

Advokari Majkla Daglasa tvrde da njegova bivša žena pogrešno tumači sporazum i da se on ne odnosi na nastavak „Vol Strita“.

Povezana vest:  Imenovan novi generalni direktor kompanije Tetra Pak

U vreme razlaza, nastavak nije bio ni na vidiku, a njihov klijent nije imao nikakve garancije da će nastavak ikada biti snimljen, kažu glumčevi advokati. Ni Daglas ni njegova bivša supruga nisu bili prisutni na jučerašnjem ročištu.