docek_krstajicPARTIZAN U LŠ

Najverniji dočekali igrače Partizana na beogradskom aerodromu

 

docek_kleoPar sati nakon završetka dramatičnog meča u Briselu između Andrlehta i Partizana, crno beli su se vratili u srpsku prestonicu. Sleteli su u 04,20 u sredu ujutru iako je bilo planirano da avion zarula beogradskom pistom u 03,25. Ispred aerodroma „Nikola Tesla“ crno belu ekspediciju dočekalo je više hiljada najverniji navijača koji su, inače, počeli da pristižu već oko jedan čas iza ponoći.

Povezana vest:  Kako će se zvati mala Bekamica: Luna ili Justina Bieber?

Navijanje, zastave – Srbije, Brazila, Partizana vijorile su se a nervozni policajci tapkali su u mestu i čekali da se sve ovo, mislim na doček, što pre završi. Na aerodrom je pristizalo i mlado i staro, momci i devojke došli su da odaju poštu majstorima travnatog terena, da pokupe autogram, da se slikaju.

Ipak, to su mogli samo najuporniji i oni sa „vezom“.

Povezana vest:  Platini: Provlače me kroz blato, ali otporan sam na metke

Kako je avion sleteo navijanje je postalo još glasnije, stare, dobro znane pesme orile su se aerodromom i onda su kroz carinski terminal izašli crno beli šampioni!

Uz šampanjac i osmehe, pozdrav sa najmilijima a naravno i sa navijačima. Prvi je počeo da peva Radosav Petrović koji se prvi navijačima i poklonio.

Oni najuporniji i sa „vezom“ jurili su da se slikaju sa Kleom, Ilićem, Radišom Ilić i ostalima dok su malobrojni fotoreporteri „škljocali“ aparatima i „jurili“ svaki pokret majstora iz Humske 1.

Povezana vest:  Subotić: Tužni smo, ali Bajern je zasluženo slavio

Ipak, neki tuguju, neki se raduju a najbolji fudbal, u eks Jugoslaviji, IPAK, se igra na stadionu JNA – u Humskoj 1!

PHOTO: ataimages.rs

docek_navijaci_i_petrovic