heidi_montagHolivudska zvezda Hajdi Montag se pokajala zbog povećanja grudi
Američka starleta Hajdi Montag (24), posle manje od godinu dana od kada je radikalno promenila svoj izgled, gorko se pokajala zbog toga.
Zvezda popularnog rijaliti šoua „The Hills“ se požalila da ne može da podnese svoje novo i impozantno poprsje, prenosi sajt Daily Beast, koji tvrdi da ona nije jedina koja je zažalila i da to priznaju i mnogi kalifornijski estetski hirurzi.
Hajdi je čak izjavila da je „očajna“ zbog tegoba koje oseća u kičmi i ramenima, s obzirom na veličinu grudi, jer Hajdini implanti teže svaki više od jednog kilograma.
„Caveat emptor“ (Čuvaj se kupče!), upozorava doktor Ričard Elenborgen koji se već 35 godina bavi estetskom hirurgijom u Los Anđelesu.
On smatra da je za Hajdi Montag verovatno prekasno, jer kada žena stavi tako velike implante, dolazi do istezanja tkiva grudi. Njihovim uklanjanjem, grudi bi se opustile kao kod stare žene.
Njegovo mišljenje deli i doktor Gejbrijel Čiju, takođe, estetski hirurg sa Beverli Hilsa, koji je za Dejli Bist izjavio da posle skidanja silikona grudi ne mogu da izgledaju kao pre operacije zbog smanjenog elasticiteta.
Bilo kako bilo, sve je više žena koje vade implante, naročito one većeg obima. Naime, posle nekoliko godina, one počinju da osećaju njihovu težinu, imaju bolove u leđima ili jednostavno više ne žele da privlače pažnju kao ranije.
Tkivo u grudima čine vlakna koja mogu da se uvećaju (kada je žena u drugom stanju) i potom suze, ali nisu u stanju da podnesu velike fluktuacije bez trajnih posledica.
Povezana vest:  Humanitarni turniri na Sava Promenadi najavljuju UNIADU