cristiano_ronaldoKristijano Ronaldo: S Murinjom već ove sezone možemo uzeti sve
Portugalski fudbaler koji brani boje Real Madrida Kristijano Ronaldo u intervjuu za madridski AS najavio da će „kraljevska ekipa“ pod palicom Žoea Murinja već ove sezone biti spremna za najviše domete.
-Dokaz Murinjove sposobnosti u načinu je na koji je s Interom osvojio titulu evropskog prvaka. Trener je bio ključan faktor u tom procesu – rekao je najbolji igrač sveta za 2008. godinu dodavši:
-Zato sam siguran da svi zajedno, igrači, klub, treneri, menadžeri i navijači, možemo osvojiti sve moguće trofeje. Murinjo je u tome uspeo već u ranim fazama rada u Portu i Interu, pa može i ovde.
Portugalski trener madridske ekipe je dao opširan intervju za drugi madridski sportski dnevni list, Marcu, u kojem je objasnio da će novi, spektakularni Real, izgraditi od temelja.
-Odlučio sam da ću izgraditi novi Real od nule. Osećam da bi već ova sezona mogla da bude uspešna. Da biste pobeđivali, morate da igrate dobro. Ako ne igrate dobro, onda gubite – kraća je trenerova izjava u najavi štampanog izdanja na Marcinoj internet stranici.
Povezana vest:  Keši spreman da se vrati na mesto selektora Nigerije