paris_hilton_pladge_thisParis Hilton uhapšena zbog droge pa puštena na slobodu
Američka starleta Paris Hilton uhapšena je zbog posedovanja kokaina u Las Vegasu, ali je posle nekoliko sati provedenih u policijskoj stanici puštena na slobodu.
Komandir smene u policijskoj stanici poručnik Vejn Holman je potvrdio da je Hiltonova puštena u subotu, u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu, ali nije mogao da kaže da li će se ona i kada pojaviti pred sudom.
Paris Hilton je privedena u noći između petka i subote, pošto su policajci zaustavili automobil u kome se nalazila. Ona je bila u automobilu koji je vozio njen prijatelj, a vozilo je zaustavljeno
pošto su policajci primetili da iz njega izlazi nešto što je ličilo na dim od marihuane.
Policija je saopštila da je prilikom pretresa kod nje pronađena sumnjiva supstanca, a analize su potvrdile da se radi o kokainu. Nije saopšteno o kojoj količini kokaina je reč.
Hiltonova je prethodni put uhapšena u Južnoj Africi, nakon utakmice između Brazila i Holandije na Svetskom prvenstvu u fudbalu zbog toga što je policija kod nje pronašla marihuanu.
Optužnica protiv nje je kasnije odbačena na sudu.
U 2007. godini Paris Hilton je osuđena na 45 dana zatvora zbog nasilničke vožnje pod dejstvom alkohola, ali je iza rešetaka provela 23 dana.
Povezana vest:  Ideje dizajnera za stilski update u BFW Choice radnji