mango_nova_radnjaNovi  MANGO u srcu Beograda

 

U samom srcu Beograda, u Knez Mihailovoj ulici br. 20, otvorena je prodavnica čuvenog španskog modnog brenda MANGO. Nova prodavnica prostire se na dva nivoa, na više od 500 m2 prodajnog prostora.

Koncept MANGO brenda bazira se na kvalitetu robe, koja je u skladu sa najnovijim modnim trendovima i pristupačnim cenama. Imidž brenda čine i prodajna mesta gde se kreira dinamična atmosfera u skladu sa potrebama kupaca. Kvalitet odeće koja prati poslednje modne trendove, jedan je od osnovnih prioriteta tog modnog brenda. Cene su prihvatljive, što MANGO čini dostupnim svim potrošačima. Sa 1500 prodavnica u više od 100 zemalja, MANGO je jedan od vodećih svetskih izvoznika odeće.

Povezana vest:  Predavanja Ridigera Dalkea u Beogradu

Radno vreme nove MANGO prodavnice je od ponedeljka do petka od 10.00h do 22.00h, nedeljom od 10.00h do 16.00h. U ponudi je nova MANGO kolekcija za jesen⁄zimu 2010.

mango_nova_radnja_1Novom kolekcijom, MANGO nas vraća u večnu klasiku Britanskog stila i delove odeće kao što su: trenč, višeslojne jakne i dobro ukrojeni kaputi, ne zaboravljajući kao osnovu stila – ručno rađena pletiva od vune.  Renesansa 70 – tih donosi promene u proporciji. Naglašava struk, kombinujući lepršave bluze sa dugim suknjama ili širokim pantalonama. Dodir Boho energije nosi sa sobom strogo geometrijski ukrojene žakare, cvetne printove, kao i neuobičajenu kombinaciju boja.

Povezana vest:  Kako da osvežite svoj dom i pretvorite ga u najprijatniju destinaciju za odmor

Zaštitno lice brenda MANGO za predstojeću sezonu jesen⁄zima ponovo je jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Skarlet Johanson.