GH_Metropol_by_night1Specijalna ponuda luksuznog hotela Metropol u Portorožu

 

Za sve one koji žele da naprave vikend predah i priušte sebi užitak za pamćenje, Grand hotel Metropol u Portorožu nudi romantični paket za dve osobe koji, pored smeštaja u dvokrevetnom apartmanu sa doručkom, uključuje i piće dobrodošlice u Kazinu, žetone za igru u vrednosti od 30 evra i gedžet poklon, i sve to za ukupno 150 evra. Ova specijalna ponuda važi do 29. septrembra.

Povezana vest:  Paris Jackson se ne vraća u staru školu zbog nasilnika

Smešten na slovenačkoj obali Jadranskog mora u atraktivnom Portorožu, Grand hotel Metropol ovog leta privukao je brojne turiste iz Srbije koji su do kraja avgusta ostvarili ukupno 8314 noćenja u tom ekskluzivnom hotelu, što je 100% više nego prošle godine u istom periodu. Zadovoljni domaćini zauzvrat su ponudili promotivni paket za sve one koji žele da produže leto odlaskom na vikend turu u Sloveniju.

U ovaj hotel sa pet zvezdica investirano je 4 miliona evra za renoviranje i modernizaciju. Sagrađen je 1972.godine i oduvek je smatran elitističkim hotelom u kojem odseda bogata, slavna i otmena klijentela, pa su se tako na listi gostiju nalazili i Josip Broz Tito, Sofija Loren, Bobi Fišer, Anatolij Karpov, Ivana Spagna, Toto Kotunjo, Paloma Pikaso, Boba Živojinović i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, mode, politike i filma.

Povezana vest:  Sedam osnovnih nutrijenata za mršavljenje

Gostima je na raspolaganju najkvalitetniji wellness centar, kao i najposećeniji kazino slovenačkog primorja zbog kojeg brojni Italijani kreću put Slovenije.

Za sve one koji nisu ljubitelji kockanja već sporta, na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni teniski tereni, tereni za mini golf, košarku, i sportovi na vodi. Moguća je organizacija izleta do lokalnih sela, kao i poseta jedinstvenom prirodnom parku Secovlje Salina, podrumu vina i degustaciji u Kopru, a za ljubitelje šopinga organizuju se ture do Trsta.

Povezana vest:  Džejmi Oliver najavio širenje njegovog lanca restorana