vlada_pink_loznica_lillyOtvorena 108.  Lilly drogerija u Loznici

 

U veseloj letnjoj atmosferi, u samom centru Loznice otvorena je 108. Lilly drogerija. Poznati voditelj televizije Pink, Vladimir Stanojević je svečano otvorio drogeriju, i pozvao sve Lilly potrošače da sreću okušaju u specijalnoj mašini „Leteći pokloni“. Naime, svako ko se našao u toj mašini, imao je priliku da uhvati jedan od vaučera za poklone koji su leteli oko njega, i da osvoji neke od vrednih Lilly nagrada. Nagrade su se delile i na kasama, prvom, desetom, pedesetom i svakom stotom kupcu. Tako su mnogi Lozničani dobili televizor, veš mašinu, sušilicu za veš, dvd, bicikl, peglu, multipraktik i još mnogo toga.

Povezana vest:  Niš dočekao ovacijama selektora Svetislava Pešića i učesnike šestog panela programa „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije

 

Lanac Lilly drogerija svakodnevno usluži preko pedeset hiljada potrošača širom zemlje. Sve prodavnice su savremeno opremljene i nude veoma širok asortiman robe. Ono zbog čega je takođe ovaj lanac popularan jesu apoteke u gotovo svakoj drogeriji. Lilly drogerija u Loznici još uvek nema apoteku, obzirom da je zanimanje farmaceuta u Loznici u deficitu i zato koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane farmaceute da se jave.

Povezana vest:  Danas 13. kolektivno venčanje ispred Gradske skupštine

 

-Kompanija Lilly je do pozicije lidera na tržištu, sa najvećom mrežom maloprodajnih objekata stigla zahvaljujući svojim potrošačima, ljubaznim osobljem, širokim asortimanom proizvoda i povoljnim cenama. Zadovoljstvo nam je što smo stigli čak do broja 108 i što je konačno i u Loznici otvorena Lilly drogerija. – istakla je Tamara Žujović, generalna direktorka Lilly drogerija.

Povezana vest:  Počela četvrta sezona projekta „ZdravoRastimo"

 

-Često kupujem u Lilly-ju, zadovoljan sam izborom proizvoda koji nude kao i ljubaznim prodavačicama koje su uvek tu da mi priskoče u pomoć ukoliko imam neku nedoumicu. Lilly se nalazi na gotovo svakom koraku, što mi dosta olakšava kupovinu, zbog brojnih obaveza. Posebno mi se dopadaju i Lilly akcije proizvoda, pa se često desi da kupim i nešto što nisam planirao. – izjavio je Vladimir Stanojević, voditelj televizije Pink.