Prestolonaslednik_Aleksandar_II_Princeza_Katarina_i_Njegovo_Preosvestenstvo_Episkop_hvostanski_G_Atanasije

USKRŠNJI PRIJEMI ZA DECU U BELOM DVORU

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II, Princeza Katarina i Princ Filip organizovali su danas u Belom Dvoru tradicionalne uskršnje prijeme za preko 1.000 mališana iz domova za decu bez roditeljskog staranja, romsku decu i decu sa invaliditetom.

Pored Njihovih Kraljevskih Visočanstava, prvom prijemu je prisustvovao i Njegovo Preosveštenstvo Episkop hvostanski G. Atanasije.

Povezana vest:  Otvaranje Katapult shopa u Delta City-ju 15. decembra

Tokom prijema deca su dobila slatkiše i igračke, uz prigodan program dečjeg crkvenog hora Sveti Jovan Bogoslov iz Šapca, koji je izveo himnu Srbije „Bože pravde“.

Pozdravljajući najmlađe, Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar im je poželeo toplu dobrodošlicu i rekao: – Imaćemo priliku da svi zajedno uživamo u divnim trenucima povodom Uskrsa, najradosnijeg praznika. Želim da vam svima bude lepo. Nadam se da će Vam se svideti darovi koje smo moja supruga Princeza Katarina i ja pripremili za vas.

Povezana vest:  Uskoro više od 3.000 osnovaca u programu Bitka za znanje!

Nakon svečanog prijema i dodele paketića, deca su imala zadovoljstvo da uživaju u uskršnjoj potrazi za jajima u parku ispred Belog Dvora.

Ovu plemenitu akciju pomogli su Lajflajn humanitarne organizacije iz Grčke i Čikaga, kao i brojni prijatelji iz Grčke i Srbije: Coca-Cola Hellenic Srbija, Kulinarska asocijacija Srbije, pekara Trpković, KIKA, Čokoland, Ishrana Produkt, Paraćinka Paraćin, Fabrika šećera Žabalj, Dexy Co, „Vrabac“.

Povezana vest:  „Mlekara“ Subotica ogranizovala radni AB doručak

Malisani_u_potrazi_za_jajima