Proslava CelarevoTradicionalna proslava Dana Čelareva

 

U svečanoj atmosferi parka letnjikovca porodice Dunđerski, proslavljen je još jedan Dan Čelareva, uz veliki broj gostiju iz Novog Sada, Bačke Palanke i okoline, predstavnika lokalnih vlasti, medija, kao i poslovnih partnera kompanije. Pored tradicionalno dobre zabave, kompanija Carlsberg Srbija proslavila je svoj 118. rođendan i predstavila svoj najnoviji doprinos mesnoj zajednici Čelarevo.

Povezana vest:  Umetničko-modni performans Marine Mićanović u Bruklinu

 

„Ponosni smo što smo u prilici, da pored organizovanja ovako lepe svečanosti koja je postala deo tradicije, obezbedimo još jedno lepo i značajno iznenađenje za građane Čelareva. Ponosni smo što smo, kao uspešna kompanija, deo Čelareva i što možemo da doprinesemo njegovom razvoju. Danas smo potpisali ugovor sa mesnom zajednicom Čelareva i donirali zgradu, koja je do sada bila u našem vlasništvu. Čvrsto verujemo da će ova zgrada naći svoju najadekvatniju primenu za potrebe naših sugrađana“, izjavio je Aleksandar Radosavljević, generalni direktor Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Cirque du Soleil Saltimbanco - Predstava koja oduzima dah!

 

Posetioce su ove godine uveseljavali kulturno-umetničko društvo „Petar Kočić“, kao i tamburaški orkerstar „Stari Đeram“. Održano je i tradicionalno takmičenje LAV-ovski cug za najspretnije i najbrže u ispijanju piva. Za vrhunac zabave pobrinuli su se gosti iznenađenja i orkerstar trubača, uz vatromet u ponoć. Zadovoljni gosti i građani ostali su uz svoje domaćine do kraja svečanosti, sa čvrstom namerom da se u dobrom raspoloženju i sledeće godine sretnu na istom mestu.

Povezana vest:  33. PERWOLL FASHION WEEK, Izložba „Sirogojno i Dobrila: jedna priča" otvorila 33. Perwoll Fashion Week