Coleen i Wayne Rooney Kolin oprostila Runiju uz poslednje upozorenje

 

Vejn i Kolin Runi sinoć su se pomirili, ali je engleskoj zvezdi supruga rekla da će slična afera značiti i konačan kraj njihovog braka.

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler vratio se supruzi iako su britanski tabloidi objavili vest da je varao suprugu sa dve prostitutke dok je bila trudna.

Povezana vest:  Tabloid The Sun odabrao deset najseksipilnijih žena u 2011.

Par se jučer odvojeno vratio u njihovu skupocenu vilu u Cheshireu, a prema informacijama britanskih medija Kolin je postavila stroga pravila ponašanja.

-Stvari izgledaju bolje i sada razgovaraju o zajedničkoj budućnosti – rekao je njihov neimenovani prijatelj za „Daily Mail“.

Još jedan blizak prijatelj potvrdio je da je Kolon želela dati braku još jednu šansu, te da je Vejn pristao na mnogo različitih uslova koje je Kolin postavila.

Povezana vest:  Plaćanje Infostan računa jednim klikom od sada i Mastercard® karticama

-Kolin mu je rekla da će nova slična situacija značiti kraj njihovog braka. To znači da više nema noćnih izlazaka sa prijateljima za dugo vremena. On je priznao grešku i rekao je da je naučio lekciju – rekao je prijatelj blizak paru koji poslednjih dana ne silazi sa naslovnih stranica.

 

Povezana vest:  Beč – spremni za izvrsnost u inovacijama?