Exit 2Interaktivna izložba mt:s i EXIT

 

 

Kao svojevrstan nastavak EXIT festivala, Telekom Srbija i Exit beogradskoj publici poklanjaju interaktivnu izložbu fotografija, koja će svečano biti otvorena u četvrtak, 16. septembra, u 18 časova, u galeriji Ozon (Andrićev venac 12). Interaktivna izložba, pod radnim naslovom “Vrt uživanja”, predstavlja novinu u promociji ovakvih kulturnih sadržaja, budući da će posetioci moći da učestvuju u krajnjem izgledu postavke.

Povezana vest:  Osmeh Mona Lise rezultat je povišenog holesterola

Fotografije napravljene tokom ovogodišnjeg EXIT festivala pretočene su u strip, čija je tema „Vrt uživanja“ inspirisana istoimenom slikom čuvenog holandskog renesansnog slikara Hijeronimusa Boša. Svi posetioci izložbe imaće priliku da do 18. septembra  upisuju u „balončiće” svoje ideje o tome kako priča treba da izgleda i da tako utiču na sadržaj i krajnji izgled stripa.

Povezana vest:  Festival sporta i zdravog života u Delta Cityju od 30. januara do 5. februara

Tim povodom, dodatne pojedinosti o inspiraciji i temi ove nesvakidašnje izložbe u vidu „živog“ stripa, prisutnima će preneti: Marija Jocić, PR menadžer EXIT festivala i Milica Marković, direktor PR Sektora Telekoma Srbija.

Zanimljive fotografije od kojih je napravljen strip nastale su u „mt:s Vrtu uživanja“ u kojem je boravio veliki broj posetilaca EXIT-a koji su uživali u neobičnoj scenografiji ispunjenoj snolikim stvorenjima, interaktivnoj mt:s igrici,  dostupnosti ADSL Interneta i televizije Open IPTV.

Povezana vest:  Devet saveta kako da konačno prestanete da se prejedate tokom vikenda