lindsay-lohan_2Novi problemi Lindsi Lohan

 

Američka glumica Lindsi Lohan (Lindsay) mogla bi ponovo da bude osuđena na zatvorsku kaznu pošto je prekršila odredbe uslovne kazne.

Izvor blizak slučaju potvrdio je agenciji AP da je Lindsi Lohan u proteklih mesec dana bila pozitivna na neku zabranjenu supstancu ali nije precizirao o kojoj se supstanci radi.

Povezana vest:  Novi koncept Sneakerville festivala oduševio sve ljubitelje sneaker kulture

Sudija Elden S. Foks (Fox) zapretio je ranije glumici da će je kazniti sa 30 dana zatvora za svako kršenje uslovne kazne.

-Nažalost, istina je da nisam prošla nedavni test na prisustvo droge. Ukoliko to od mene bude traženo, spremna sam da se pojavim pred sudijom Foksom iduće nedelje – napisala je glumica u petak uveče na svom profilu na društvenom sajtu Tviter (Twitter).

Povezana vest:  Povelja o zdravlju mladih - ŠTA MLADI OČEKUJU OD ZDRAVSTVENOG SISTEMA?

-Zavisnost je bolest, koja nažalost ne nestaje preko noći. Naporno radim kako bih to prevazišla – dodala je ona.

Lindsi Lohan (24) je osuđena na tri meseca zatvora i tri meseca lečenja od bolesti zavisnosti pošto je prethodno prekršila odredbe uslovne kazne na koju je osuđena zbog vožnje pod uticajem droge ili alkohola.

Povezana vest:  Ambasador Kirbi na Beer Festu

U zatvoru je provela dve nedelje dok je 23 dana bila u medicinskom centru u Los Anđelesu gde se odvikavala od zavisnosti.

Sudija Foks je glumici odredio i da odlazi na psihoterapiju kao i na nasumična testiranja na prisustvo droga i alkohola u organizmu, nekoliko puta nedeljno.