lindsay-lohan_2Lindsi Lohan puštena iz zatvora

 

Američka glumica Lindsi Lohan (Lindsay) oslobođena je jutros iz zatvora u Los Anđelesu, u koji je upućena juče, kada je pala na testu na drogu.

Glumica je iz zatvora izašla pošto je platila kauciju od 300.000 dolara, kazao je predstavnik losanđeleske policije Stiv Vitmor (Steve Whitimore).

Povezana vest:  „Veliko srce" obradovalo decu Zvezdare, „Duga" 14-ti vrtić sa rekonstruisanim igralištem i prvi sa novom bibliotekom

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Elden Foks (Fox) naložio je u petak da Lindsi Lohan bude upućena u zatvor bez prava na kauciju, ali je njegova presuda kasnije preinačena.

Glumica će oko nožnog članka morati da nosi uređaj za detekciju alkohola u organizmu i neće smeti da boravi na mestima na kojima se prodaje alkohol do narednog ročišta 22. oktobra.

Povezana vest:  Nataša Kovačević: Svima nama se dešavaju teški trenuci u životu, ali svi imamo tu moć u sebi da ih prevaziđemo

Na tom ročištu, sudija Foks formalno će odlučiti da li je 24-godišnja glumica prekršila uslovnu kaznu padom na testu na drogu.

Lindsi Lohan je tri puta boravila u zatvoru u okviru tri godine stare optužnice za vožnju pod uticajem alkohola. Pre tri godine, iza rešetaka je bila 84 minuta, a letos je u zatvoru provela 14 dana od tromesečne kazne na koju je bila osuđena.

Povezana vest:  ZIMA 2011/2012, Na Kopaoniku tri centimetra snega