Video kanal na internetu o srpskom stripu 

StripTV_banerProdukcijska kuća „IT TV“ pokrenula je „Strip tv“ prvi srpski internet video kanal posvećen stripu, na adresi www.live-e.tv/strip-tv. 
-To je edukativni, informativni i zabavan program posvećen stripu, koji će pokrivati tržište Srbije, bivše Jugoslavije, i aktuelnu svetsku strip scenu. Posetioci prve srpske internet televizije (www.live-e.tv) će svake nedelje imati priliku da pogledaju po jedan novi video prilog iz sveta stripa – navode producenti. 
Kako je najavljeno, glavna tema „Strip tv“ svakog meseca biće predstavljanje jednog autora značajnog za nastanak i razvoj stripa u Srbiji, a posetioci će pronaći i vesti o stripovima i događajima kao što su sajmovi, izložbe, promocije, konferencije i ostalo. 
-Na ‘Strip tv-u’ će se promovisati i nova izdanja, izdavači stripova, strip šopovi, sajtovi i onlajn izdanja. U posebnim rubrikama biće reči o stripu i filmu, školama za crtanje stripova, strip junacima, inostranim strip autorima i mnogim drugim temama koje mogu interesovati ljubitelje stripa – kažu iz „IT TV“. 

Povezana vest:  Sezona velikih letnjih popusta u UŠĆE Shopping Centru