Kontroverzna biografija Vorena Bitija 

Warren_BeattyU mladosti, Voren Biti (Warren Beatty) je važio za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, ali, da li je istina da je spavao sa više od 12.000 žena, kako se tvrdi u njegovoj novoj biografiji. 
Nije, izjavio je Bitijev advokat Bertram Filds (Fields) Si-En-Enu (CNN) i dodao da je ta brojka „naduvana“. 
Iako se u nekim novinskim izveštajima navodi da je biografija pod nazivom „Star: How Warren Beatty Seduced America“, autorizovana, to nije tačno, izjavio je Brajan Julicki (Brian Ulicky) iz izdavačke kuće Sajmon & Šuster (Simon & Schuster). 
Autor knjige Piter Biskind (Peter) sasvim jasno je stavio na znanje da Biti nije dao „blagoslov“ knjizi. 
Iako je glumac Biskindu, koji piše za časopis Vanity Fair, dao više dugačkih intervjua, „knjiga nije ni na koji način autorizovana’, precizira se u saopštenju izdavača. 
Biskindova biografija, na više od 600 strana, tek treba da stigne u knjžare, a medijsku pažnju je privukla pikantnim detaljima o Bitijevom seksualnom životu. 
Autor je, kako je objasnio, koristeći „jednostavnu aritmetiku“, izračunao koliko je žena Biti odveo u krevet. 
Glumac, koji je dovođen u vezu sa Meri Tajler Mur (Mary Tyler Moore), Šer (Cher), Džoan Kolins (Joan Collins) i Natali Vud (Natalie Wood), navodno je svake noći imao bar jednu partnerku – a često i više. 
Za period od tri i po decenije, od sredine 1950-ih do 1991. kad je sreo Anet Bening (Annette) kojom se oženio, pisac je izračunao da je glumac spavao s otprilike 12.775 žena. 
Advokat Filds, koji Bitija poznaje dugo godina, za Biskindovu „budoarsku matematiku“ rekao je da je „ogromno preterivanje“ i dodao da u knjizi „ima i drugih izjava i citata koji nisu tačni“. 

Povezana vest:  Srpska modna reprezentacija spremna za spektakl na Siciliji