adidasIzaberi originalnu kombinaciju i osvoji Vespu na velikom adidas Originals Party –ju!

 

 

Šta znači biti originalan? – ovo pitanje je pokrenuo brend adidas koji će akcijom BUDI ORIGANALAN okupiti sve svoje fanove na jednom mestu.

 

Naime, svi koji do 21. oktobra kupe Originals (lifestyle) kolekciju u adidas brend prodavnicama u Beogradu (u Knez Mihailovoj ulici i u tržnim centrima Ušće i Delta City), a kojima račun iznosi minimum 7 000 dinara, dobijaju na poklon pozivnice za adidas Originals Party. S obzirom na to da je jedna od najpoznatijih kolekcija u adidasu Vespa kolekcija, adidas je odlučio da obraduje jednog gosta upravo Vespom.

Povezana vest:  Prvi automat-restoran u Beču

 

adidas Originals za jesen/zimu 2010. inspirisan je energijom velikih gradova. Kolekcija obuhvata različite stilove i kroz mnoštvo boja oslikava urban duh savremenog stila života. adidas Originals slavi originalnost sjedinjujući pop kulturu i modne trendove.

U skladu sa tom lifestyle filozofijom, adidas će otvoriti clubbing sezonu velikim Originals partijem kojim će preneti urbani duh ulice na party prostor. Brojni clubberi i adidas VIP ambasadori zabavljaće se uz muziku poznatih DJeva.

Povezana vest:  MLADI LEČENI OD MALIGNIH BOLESTI OSVAJAJU SKI STAZE KOPAONIKA