hm-fashion-show-ashley-olsen-wearing-hm 10x15hm-fashion-show-emma-roberts-chloe-moretz-wearing-hm 10x15H&M DEBITOVAO NA PARISKOJ NEDELJI MODE SVOJOM KOLEKCIJOM ZA JESEN 2013.

Sinoć u Parizu, kada se H&M po prvi put predstavio na modnoj pisti tokom Nedelje mode, u publici su bili i Ashley Olsen, Chloe Moretz i Emma Roberts. H&M-ova kolekcija za jesen 2013. predstavljena je publici u posebno osmišljenom prostoru u sklopu Rodenovog muzeja, uz prenos uživo na hm.com. Kao kombinacija muških krojeva i suptilnih haljina, parada na modnoj pisti bila je u muškobanjastom duhu i pružila je publici priliku da vidi novu H&M-ovu modu prema međunarodnom modnom rasporedu. Od 5. septembra 2013. godine ova kolekcija biće dostupna u oko 200 prodavnica širom sveta.
-Bila sam presrećna dok sam posmatrala našu jesenju kolekciju na modnoj pisti pariske Nedelje mode. Odeća kao da je oživela i pokazala kako kombinovanjem različitih stilova možete da kreirate sopstveni izgled. Ključni odevni predmeti, poput vunenih kaputa, frakova i haljina sa šljokicama, daće vam upečatljiv izgled ove jeseni – poručuje En-Sofi Johanson, direktor dizajnerskog odeljenja kompanije H&M.
-Pokazivanje ključnih komada za jesen u Parizu zaista je uzbudljiv korak za H&M. Sam događaj bio je čaroban, u slikovitom okruženju koje pleni šarmom. Divno je što je u jednoj od najznačajnijih modnih prestonica na svetu predstavljena moda koju svako može da priušti – poručuje Margareta van den Boš, kreativni savetnik kompanije H&M.
Jesenja kolekcija, delo H&M-ovog dizajnerskog tima, predstavlja živopisnu raznolikost stilova koja objedinjuje teatralne siluete i ukrasne odevne predmete. Pored sečenih frakova i muških kaputa, od spoljnih odevnih predmeta tu su još i boemska jakna, kožna jakna sa dva reda dugmadi i široki kaput. Odevni predmeti poput haljine sa šljokicama sa otvorenim leđima i ukrašene, oivičene naramenice unose suptilnost i odaju utisak prigušene raskoši, a važno mesto zauzima pletena odeća, naročito kitnjasti džemper ukrštenog boda.
Stilista prvog pojavljivanja H&M-a na modnoj pisti pariske Nedelje mode bio je Džordž Kortina, a zahvaljujući modelima kao što su Cara Delevingne, Isabeli Fontana i Arizona Muse H&M-ova glavna jesenja kolekcija predstavljena je na jedan potpuno nov način. Motiv kolekcije dočarala je i posebno osmišljena pozornica u vrtu Rodenovog muzeja, dekorisana kao stan iz snova koji odiše elegancijom kakva se 70-ih godina viđala na pariskim zabavama. Nakon predstavljanja na modnoj pisti usledila je proslava na kojoj su nastupali francuski umetnik Owlle kao i 2 Many DJ.
Jako sam uzbuđena što mogu biti ovde. Smatram da H&M-ova revija tokom Nedelje mode prikazuje H&M u potpuno novom svetlu, “ kaže Chloe Moretz.
– Volim modne revije i volim H&M. Nosim ga celo vreme, vrlo je jednostavan za kombinovanje. Revija je bila jako cool – kaže Emma Roberts.
– Revija je bila odlična. Imala sam osećaj kao da sam u H&M – ovoj kući, a to je ujedno i moja kuća. Super sam se zabavila – kaže Cara Delevingne.

Povezana vest:  Sve više posla za inženjere,kuvare, frizere i automehaničare