smoki_gladni_zabaveGladni zabave?

 

Muzika, galama, đuskanje…privuklo je mnoge Beograđane, posetioce Tržnog centra Ušče prethodnog vikenda da provere šta se to dešava ispred ulaza i zašto se toliko ljudi okupilo. A imali su šta i da vide! Beograđani, gladni zabave, oduševljeno su prihvatili izazov da pronađu izlaz iz crvenog Smoki lavirinta, koji je bio postavljen ispred TC Ušće.

Povezana vest:  Bebe u novim inkubatorima, jači za šest novih borbenih jedinica!

Da li to što ih je trčanje kroz lavirint podsetilo na detinjstvo ili su u pitanju vredne nagrade koje su ih na kraju čekale, ali posetioci Ušća u velikom broju su se prijavili za takmičenje ko će prvi da nađe izlaz. Oni najbrži i najspretniji dobili su karte za bioskop i kuglanje i lazy bag-ove! A takmičare je sve vreme bodrio i zabavljao voditelj Ivan Tešanović, poznatiji kao voditelj emisije „Nindža ratnici“.

Povezana vest:  Staropramen te poziva: Okupi ekipu i uživaj!

Najmlađi su ipak bili najviše oduševljeni „smešnim ogledalima“. Satima su stajali i pravili smešne face i zanimljive poze. Ono što je najlepše karavan Gladni zabave putuje po celoj Srbiji i zabaviće će mnoge kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac, itd