gazela1Radovi na trolejbuskom mostu (most koji spaja Ulicu kneza Miloša i Bulevar vojvode Putnika) i silaznoj rampi mosta Gazela ka Ulici Vladimira Popovića

 

Na zahtev JP „Putevi Srbije“ Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda razmotrio je i odobrio izmenu režima saobraćaja uslovljenu radovima na trolejbuskom mostu (most koji spaja Ulicu kneza Miloša i Bulevar vojvode Putnika) u periodu od 19.10. do 29.11.2010. godine. S obzirom na to da su ovi radovi planirani i moraju biti izvedeni u okviru radova na sanaciji mosta Gazela u toku 2011. godine, pronađena je mogućnost da se urade ranije od prvobitno planirane dinamike izvođenja radova, jer se time smanjuje zauzeće Ulice Kneza Miloša i poboljšava organizacija saobraćaja sledeće godine, kada će značajno biti otežani uslovi odvijanja saobraćaja usled nastavka radova na mostu Gazela i auto-putu na delu između Mostarske petlje i petlje Autokomanda.

Povezana vest:  Zdravom užinom do vrednih nagrada

Za saobraćaj će biti zatvorene samo krajnje leve saobraćajne trake u oba smera. U smeru ka Topčiderskoj zvezdi funkcionisaće jedna saobraćajna traka, a u smeru ka centru grada saobraćaj će se odvijati preostalim trakama.

U isto vreme izvodiće se radovi na silaznoj rampi sa mosta Gazela ka ul. Vladimira Popovića.

Na zahtev Grada JP „Putevi Srbije“ su organizovali produženo radno vreme i izvođenje radova bez obzira na vremenske uslove.

Povezana vest:  YO D'ORO NAJDUŽI POLJUBAC U VRNJAČKOJ BANJI