Tamara Paunovic, Igor Lazic, Marijana Micic i Katarina Markovic prisustvovali su predaji donacije Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvojuUniCredit Leasing Srbija pomaže Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju

Kompanija UniCredit Leasing Srbija donirala je vredne poklone Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, iskazujući na ovaj način svoju predanost humanitarnim aktivnostima i važnost društvene odgovornosti prema ljudima i zajednici u kojoj posluje.

Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, kao ustanova socijalne zaštite, zbrinjava i osposobljava decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju sa ciljem socijalne integracije uz podsticanje svestranog razvoja i osposobljanja za što uspešnije funkcionisanje u grupi, porodici i široj društvenoj zajednici.

Povezana vest:  Novica Veličković promoviše sport i zdrav život na Mivela Wellfitu – sajmu fitnesa , velnesa i zdravog života

Kompanija UniCredit Leasing Srbija je uz pomoć svojih poslovnih partnera darovala Domu velike količine hrane i pića, a humanost na delu izrazili su i zaposleni u kompaniji, prikupljanjem određene količine odeće za korisnike Doma. Vredni pokloni dostavljeni su u specijalnom kamionu marke DFACK, koji je kompanija UniCredit Leasing Srbija takođe darovala Domu, kako bi zaposleni u ovoj dečjoj ustanovi mogli na najbrži način da organizuju svakodnevnu dostavu neophodnih namirnica.

-Darivanje Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju “Sremčica” za nas predstavlja mnogo više od humanitarne akcije. Prikupljanjem odeće za decu Doma naši zaposleni želeli su da pokažu brigu za zajednicu u kojoj žive i rade. Ovo je prilika da se solidarnost i humanost pokažu na delu i podstakne što veći broj ljudi i organizacija da sprovode ovakve i slične akcije – rekao je Joakim Arer (Joachim Ahrer), predsednik Upravnog odbora UniCredit Leasing Srbija.

Povezana vest:  Žizel Bundšen na listi najuticajnijih žena

Joachim Ahrer, CEO i Predsednik UO UniCredit Leasinga, urucio je kljuceve kamiona direktorki Doma Milki Milovanovic Minic Direktorka Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, Milka Milovanović-Minić, zahvalila se predstavnicima kompanije, a ključeve kamiona i poklon pakete predao je lično gospodin Joakim Arer (Joachim Ahrer).

Svojim prisustvom donaciju su podržale i domaće glumice Katarina Marković i Marijana Mićić, kao i manekenka Tamara Paunović i Igor Lazic koji je lično dovezao poklon kamion.

Povezana vest:  U Beograd dolazi najbolja svetska produkcija na ledu

Pored ove donacije namenjene Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, UniCredit Leasing Srbija će i u budućnosti nastaviti da što aktivnije učestvuje u formiranju osećaja društvene odgovornosti te uputiti pomoć i osigurati osmeh onima kojima je to najpotrebnije.