zivi_mrtvaci_bg„Živi mrtvaci“ – zombiji „napali“ Beograd 

 

Zombi invazija u Beogradu počela je danas u 12:30h na Terazijama. Građani su u čudu gledali ova stvorenja kako šetaju Knez Mihajlovom, Trgom republike, Trgom Nikole Pašića, ulicama Vase Čarapića i Kralja Milana. Zbunjenost i neverica na licima prolaznika, strah, poneki vrisak, ali uglavnom osmesi  na licima mlađih sugrađana, bile su tipične reakcije na prizor zombija koji vam idu u susret.

Fox International Channels (FIC) i AMC su povodom globalne promocije serije „Živi mrtvaci“ organizovali šetnje zombija u 25 velikih svetskih gradova. Većina zombi maski urađena je prema detaljnim instrukcijama legendarnog make-up umetnika Grega Nicotera, autora maski za seriju „Živi mrtvaci”, dok su neke od njih stigle direktno iz Holivuda.

Povezana vest:  Živeti u Diznijevom gradu

zivi_mrtvaci_bg_1Za samo 24 časa, horde zombija osvojile su čitav svet. Invazija je počela rano ujuto po lokalnom vremenu u Tajpeju i Hong Kongu, proširila se zatim na Singapur, Dubai, Istanbul, Beograd i Johanesburg, zahvatila Rim, Madrid, London, Karakas i Meksiko Siti. Na istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država horde zombija stigle su kasno uveče po našem vremenu, osvojili su Njujork, Vašington i Čikago, raširili se po celom kontinentu i iste večeri napali Los Anđeles.

Povezana vest:  Kako vam kafa, čaj i sokovi sa niskokalorijskim zaslađivačima mogu pomoći da smršate

Ova do sada neviđena promocija jedne TV serije kulminirala je svečanom premijerom u Los Anđeloskom Chinese Man teatru, gde su na velikom platnu prikazane fotografije i snimci šetnji zombija po glavnim ulicama velikih svetskih gradova.
Svetska premijera serije „Živi mrtvaci” zakazana je za subotu 31. oktobar u Americi, a već sutradan 1. novembra u 22:20h biće prikazana u Srbiji na kanalu Fox Crime.

Povezana vest:  Jedinstvena izložba „Tvoj pogled na svet“ u Silosima

U istoj nedelji Fox International Channels (FIC) emitovaće prvu epizodu serije u 120 zemalja širom sveta. Serija je prevedena na 33 svetska jezika, i gledaće je preko 250 miliona domaćinstava.